Onderstaand vindt u meer informatie over de diverse behandelingen bij Nagelstudio 33 in Barneveld. 

 

Kwaliteit…

We streven ernaar om de beste nagelstudio van Barneveld en omstreken te zijn. Daarom werken we alleen met de beste producten en zijn we continu in ontwikkeling. Als gediplomeerd nagelstyliste heb ik ruim tien jaar ervaring in het behandelen van nagels.

Hygiëne vinden we erg belangrijk. We zorgen voor een schone werkplek en u krijgt een eigen persoonlijke case met benodigdheden die alleen voor u gebruikt word.

 Overlay  35 euro  Tijdelijk niet beschikbaar

Bij een overlay worden uw natuurlijke nagels niet verlengd met een tip of sjabloon.

Uw nagels worden als basis gebruikt.  De nagels worden helemaal behandeld, netjes en vetvrij gemaakt. Ook de nagelriemen worden mooi gemaakt. Hierna wordt er gel aangebracht om uw nagels te verstevigen. Daarna kunt u kiezen uit een kleur, French manicure of nailart. Als laatste wordt er een toplaag aangebracht die de nagels beschermd. Tussen de lagen door word de gel uitgehard in een speciale UV lamp. U kunt ervan uitgaan dat uw nagels ongeveer 2 tot 3 weken mooi blijven. Hierna is het nodig om de nagels opnieuw te behandelen. De behandeling duurt ongeveer 1 uur.overlay plus  43 euro 

Bij een overlay plus is uw natuurlijke nagel niet stevig genoeg. Hiervoor moet de nagelstyliste een extra laagje gel aanbrengen. Verder worden dezelfde stappen gevolgd als bij een overlay.

U kunt ervan uitgaan de de nagels ongeveer 4 weken mooi blijven. Nieuwe set gelnagels 85 euro 

 

Bij gelnagels wordt u huidige nagel verlengd met een sjabloon of een tip.

Als je een nieuwe set gelnagels laat zetten dan wordt de eigen nagel eerst behandeld en vetvrij gemaakt zodat de gel goed kan hechten. Bij een verlening van je nagels kan je kiezen tussen een tip of een sjabloon.

 

Bij een tip word deze op je nagels gezet en bijgevijld. Hierna wordt de gel in verschillende lagen op de nagels aangebracht. Ook als u bijtnagels heeft is een nieuwe set gelnagels vaak mogelijk.

 

Bij een sjabloon maakt de nagelstyliste gebruik van een nagelsjabloon . Deze verleningen vormt zich naar de natuurlijke vorm van je nagel en geeft het gevoel van een natuurlijke verlenging.

De nagelstyliste start altijd met een basis laag, vervolgens volgt er een kleurlaag. ( Als je een kleur wilt. )  en als laatste een toplaag die het geheel beschermt. Tussen de lagen door word de gel uitgehard met een speciale UV lamp. Totaal neemt deze behandeling ongeveer 1,5 uur in beslag.

U kunt ervan uitgaan dat de nagels ongeveer 4 weken mooi blijven. Omdat uw nagel een natuurlijke uitgroei heeft is het nodig om de nagels na die periode een nieuwe behandeling te geven. Dit noemt men een opvulling.Opvullen van gelnagels 52 euro

 

Na ongeveer 4 weken is het nodig om uw nagels een nieuwe behandeling te geven.

Dit komt omdat uw nagel een natuurlijke uitgroei heeft. Na 1 maand is uw nagels ongeveer 3mm gegroeid. Het opvullen van de gelnagel is goedkoper dan een nieuwe set. De nagelstyliste zal een dun laagje van de gel af veilen om weer een geheel te krijgen. Hierdoor krijg je ook weer een betere hechting op de onderlaag. Helemaal afvijlen is dus niet nodig. Bij het opvullen van de gelnagels kan je weer kiezen voor een nieuwe kleur, French manicure of Nailart.

U kunt ervan uitgaan dat de nagels ongeveer 4 weken mooi blijven. Door de uitgroei van de nagel zal deze behandeling dan weer herhaald moeten worden. Totaal neemt de behandeling ongeveer 1 uur in beslag. 


Nailart  vanaf 1,50 euro per nagel 

 

Zoals het woord het eigenlijk al zegt is het kunst op uw nagels. Er zijn legio mogelijkheden om uw nagels te versieren. U kunt hierbij denken aan diamantjes, een stempel, tekening, plaatjes, glitter en nog meer. Voor elke gelegenheid is er wel iets te verzinnen zodat uw nagels er origineel uitzien. Nailart geeft een professionele uitstraling die niet ongemerkt zal blijven. Zeker voor een feestje of een bruiloft een aanrader.

Heeft u zelf een idee voor nailart laat het ons dan weten. Bij nagelstudio 33 in Barneveld bepaald u zelf uw betaalmiddel.

U kunt pinnen of contant betalen.

Bij het niet nakomen van de afspraak zonder afmelding zal er 50% van de behandeling in rekening worden gebracht. 

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.